• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Audio dhe Video Islame

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
After Inhuman Persecution of Quraysh, Makkan Muslims migrated to Abyssinia which was ruled by a Rightful and Just Christian Ruler 'As'hamah' (Negus). Quraysh sent their delegate to get Muslims expelled from Abyssinia. Watch the video in order to know what happened When Quraysh delegate and Muslims appeared in Courtroom of Negus.


 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιоиNje nga momentet e mia te xhamise, namazi i jacise gjate vitit 2014-2015 nese s'gaboj.
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Si mësohet dhe lexohet -Kurani nga shurdhëmemecët!!!.

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Nga sekonda e peste, ezani i dyte i namazit te xhumase, kur isha muezin ate kohe:

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Për këtë ditë duhet përgatitur

Keta njerëz kanë jetuar sikur ne, kanë zotëruar biznese te ndryshme, kanë pas në pronësi pallate te shtrenjta.
xhenazet e tyre janë pastruar me ujin më te bekuar te Zemzemit.
Namazi i tyre është falur në vendin me te bekuar, në Qaben e bekuar për të përfunduar në Botën e Amshueshme, drejt varrit, drejt jetës se berzahut.

O Allah, na mundëso përfundim te mirë!

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
LEXIM I KËNDSHËM DHE I RRJEDHSHËM I KUR'ANIT FAMËLARTË NGA LEXUESI I MIRËNJOHUR ABDUL BASIT R.A.

87.E mos më turpëro në ditën kur do të ringjallen.
88.Ditën kur nuk bën dobi as malli, as fëmijët.
89. (bën dobi) Vetëm kush i paraqitet Zotit me zemër të shëndoshë.

Kur'an - Suretu Shuara ajetet 87-89.


 
Top