• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Audio dhe Video Islame

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
[video=youtube;9n9hHP-uq2M]https://www.youtube.com/watch?v=9n9hHP-uq2M&feature=youtu.be[/video]
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
[video=youtube;O2YAF-gN-Lg]https://www.youtube.com/watch?v=O2YAF-gN-Lg[/video]

Plaka e shkretëtirës...
 
Top