• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Audio dhe Video Islame

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Audio dhe Video Islame

:)

[video=youtube;Nl3-G48jdMY]https://www.youtube.com/watch?v=Nl3-G48jdMY[/video]
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Audio dhe Video Islame

[video=youtube;uOGe-NI3wQA]https://www.youtube.com/watch?v=uOGe-NI3wQA&list=FLOuUBQzXecqHTNz-oyQxWCQ&index=33[/video]
 
Top