Audio dhe Video Islame

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
After Inhuman Persecution of Quraysh, Makkan Muslims migrated to Abyssinia which was ruled by a Rightful and Just Christian Ruler 'As'hamah' (Negus). Quraysh sent their delegate to get Muslims expelled from Abyssinia. Watch the video in order to know what happened When Quraysh delegate and Muslims appeared in Courtroom of Negus.


 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Nje nder lexuesit favorit tek une:

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Nga sekonda e peste, ezani i dyte i namazit te xhumase, kur isha muezin ate kohe:

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Për këtë ditë duhet përgatitur

Keta njerëz kanë jetuar sikur ne, kanë zotëruar biznese te ndryshme, kanë pas në pronësi pallate te shtrenjta.
xhenazet e tyre janë pastruar me ujin më te bekuar te Zemzemit.
Namazi i tyre është falur në vendin me te bekuar, në Qaben e bekuar për të përfunduar në Botën e Amshueshme, drejt varrit, drejt jetës se berzahut.

O Allah, na mundëso përfundim te mirë!

Shiko fotografinë b4da02b0-d320-4c97-8022-6262dc54e1b6.mp4
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
LEXIM I KËNDSHËM DHE I RRJEDHSHËM I KUR'ANIT FAMËLARTË NGA LEXUESI I MIRËNJOHUR ABDUL BASIT R.A.

87.E mos më turpëro në ditën kur do të ringjallen.
88.Ditën kur nuk bën dobi as malli, as fëmijët.
89. (bën dobi) Vetëm kush i paraqitet Zotit me zemër të shëndoshë.

Kur'an - Suretu Shuara ajetet 87-89.


Shiko fotografinë 82478524_109057533817681_6387297003019236713_n.mp4
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Prej lexusve ma tmire sipas mendimit tem:

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Kur i ke sinuset, t'pengojne edhe ne lexim te Kur'anit, sidomos kur ndryshon moti. Pjese nga Kaptina El-Enbija

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Lexim Live nga Mekka:

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
 
Top