• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Arkeologjia ne rajonin e Anamoraves

dardanius

Antarë
kush ka dikush nga anetaret material per arekologjin e Anamoraves ju lutem ti postoni ketu faleminderit per mirkuptim


me respket per te gjith anetaret
 
Top