Argetohemi me fjale .Fjale me 2 shkronja te njejta .

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Ka shume fjale, ne te cilen paraqiten/gjenden shkronja te njejta qofshin ato zanore e bashketingellore.

Ai qe do te kerkoje prej nesh per te gjetur keta tinguj, duhet te na thote se eshte fjala per zanore ose per bashketingellore dhe sa te tilla gjenden në fjalet qe kerkon.

Shembull:
* fjale me shkronjen/bashketingelloren "L" ( fjala duhet t'i ketë 2 te tilla )
1. paralel
2. lule
3. palatale
4. mililiter

* Fjale ma dy zanore "A"
1. abetare
2. batani ...

Verejtje: fjalet qe kerkohet per t'u gjetur nuk duhet te tejkalohet numri i kerkuar. Nese kerkohen dy tinguj te njejte per nje fjale, ti duhet te sjellesh fjalen me numrin e kerkuar.

Argetim te kendshem,

***
Po filloj une,
Gjejeni fjalen me dy bashketingellore "B"
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Fjale me dy zanore e
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Gango
Tema: me dy k
 
Top