Antari i vitit 2020

Antari i vitit 2020!


  • Totali i votuesve
    62
  • Poll closed .

Desa

Felix - Culpa
Edhe une kam qen aktiv kam ber postime,batuta, kam dhen mendime dhe po kush me voton ?! Fjjalet e bukura paskan qen furca!you
Kontributet që janë dhënë këtu nuk paguhen as me flori, e jo më me vota. Thjeshtë kjo temë duhet të mbetet pozitive, sepse këtu vlerësojmë vetëm anët tona të mira.
Le të mbetet e tillë 🤗
 

Ridexxx

Antarë i Respektuar
Kontributet që janë dhënë këtu nuk paguhen as me flori, e jo më me vota. Thjeshtë kjo temë duhet të mbetet pozitive, sepse këtu vlerësojmë vetëm anët tona të mira.
Le të mbetet e tillë 🤗
Une e di qe ketu nuk paguhen kontributet por une nuk e di se cfar pe me shume tek te tjeret duke i nenvizuar me emra?
 

Desa

Felix - Culpa
Une e di qe ketu nuk paguhen kontributet por une nuk e di se cfar pe me shume tek te tjeret duke i nenvizuar me emra?
Tani e them troç.
Jo të gjitha thuhen dhe jo të gjitha dëgjohen.
Pa @Monique nuk do isha këtu, e as që do njihja ndonjërin prej jush.
U detyrova ta përmend dhe pse s’do kishte nevojë të përmendet nofka e saj. 🙏
Nuk besoj se ka rëndësi arsyetimi im i nënvizimit të emrave. E kam thënë më lartë. Kush e kupton mirë, kush jo, prap mirë.
 

Ragnar

Anëtar i ri
Staf në FV.AL
Tani e them troç.
Jo të gjitha thuhen dhe jo të gjitha dëgjohen.
Pa @Monique nuk do isha këtu, e as që do njihja ndonjërin prej jush.
U detyrova ta përmend dhe pse s’do kishte nevojë të përmendet nofka e saj. 🙏
Nuk besoj se ka rëndësi arsyetimi im i nënvizimit të emrave. E kam thënë më lartë. Kush e kupton mirë, kush jo, prap mirë.
Do ishte perfekt sikur te ishte vend monikes @CliveOwen :D
 

Ridexxx

Antarë i Respektuar
Tani e them troç.
Jo të gjitha thuhen dhe jo të gjitha dëgjohen.
Pa @Monique nuk do isha këtu, e as që do njihja ndonjërin prej jush.
U detyrova ta përmend dhe pse s’do kishte nevojë të përmendet nofka e saj. 🙏
Nuk besoj se ka rëndësi arsyetimi im i nënvizimit të emrave. E kam thënë më lartë. Kush e kupton mirë, kush jo, prap mirë.
Mua nuk me interesojne emrat por do ishte me mire te jepje nje arsyetim bindes pse sipas teje jane me mire se te tjeret? Por kjo eshte me deshire, le te jete kshu
Nuk ke pse behesh agresive ne fund, ne thjesht po diskutojme.
 

Desa

Felix - Culpa
O jet tkom, amo ec e dije a po te besojn tjert qe jam kaq i mire :D
Nëse nuk e shohin mirësinë tënde, nuk e meritojnë.
Kënd duhet ta bindësh? Udhëzoi te unë se u a them unë sa i mirë je. 🙂
 

Desa

Felix - Culpa
Mua nuk me interesojne emrat por do ishte me mire te jepje nje arsyetim bindes pse sipas teje jane me mire se te tjeret? Por kjo eshte me deshire, le te jete kshu
Nuk ke pse behesh agresive ne fund, ne thjesht po diskutojme.
Patjetër se diskutojmë.
Arsyet i kam thënë, detajet i mbaj për vete.
Agresive nuk jam aspak. E dëshpëruar se duhej gjithë kjo bisedë, po. 🙂
 
Top