Álienët ekzistojnë dhe mund të jenë këtu në Tokë

Lauri

Anunnak
Krishti ishte i vetmi qe erdhi ne toke per te krishteret, apo si Ai kane ardhe me pare edhe ne grup 60 apo 70 veta sebashku?

@LeVoyageur
 

Lauri

Anunnak
Efod eshte nje mjet radiokomunikacioni qe gjejme ne Bibel. Profeti David ne mungesen e prezences Zotit (Elohimi Yahweh), kish nevoje pikerisht per EFOD per te folur me te per kshilla urgjente.

Ne bibel tek libri I° Samueli kap 23:9-12 lexojme:
-Kur Davidi mësoi që Sauli po kurdiste të keqen kundër tij, i tha priftit Abiathar: "Sille këtu efodin".
-Pastaj Davidi tha: "O Zot, Perëndi i Izraelit, shërbëtori yt e ka kuptuar qartë që Sauli.....


Pra duket qarte qe Profeti David i kerkon prfitit dicka me emrin Efod per te komunikuar me Zotin per kete rast urgjent qe kish (per nje komplot qe po i kurdiste Mbreti Saul) Dhe ne asnje menyre nuk kemi te bejme ketu me nje lutje spirituale per te komunikuar me Zotin.

Efod eshte nje acesor i veshjes se klerit (eskluzivisht persona te autorizuar) ebrej. Dhe e gjejme edhe sot si dekor ne veshjet Papale te Vatikanit.
E nuk ju duket kurjoz ngjashmeria, ne forme dhe funksion me I-pad ..;)epad1_zpsoecdb6fp.jpg
epad2_zpsir6b0vq2.jpg
 

Lauri

Anunnak
Bijte e Elohim_eve qe martohen me vajzat e njerzeve (adamit)


Historia e Permbytjes se Madhe Bibla e fillon ne kalitullin 6 tek Zanafilla, me 8 versete enigmatike shpjegohet se si u be e mundur nga vete Krijuesi te shkatrroje krijesat e tij qe ne generatat e para. Duke u penduar per punen e tij mbi Adam-et dhe cdo krijese tjeter, duke u betuar qe te shfarose cdo gje nga faqja a tokes.

Qe ne versetin (5) Ai justifikohet per kete veprim: "Dhe tani Zoti (Yahweh) pa që ligësia e njerëzve ishte e madhe mbi tokë dhe që tërë synimet e mendimeve të zemrës së tyre nuk ishin gjë tjetër veçse e keqja në çdo kohë"

Per kete(6): "Ai u pendua që kishte krijuar njeriun mbi tokë dhe u brengos për këtë në zemër të vet"


Me keta dy versete shpjegimi biblik, ku Zoti drejton gishtin drejte njeriut human nuk ben tjeter pervec se na rrit dyshimin per te kerkuar me tej ne versetet e meparshme po ne kete kapitull. Ku subjekti nuk ishte humaniteti-adam-et, por Hjnite, per shkak te martesave miste te "bijte e Zotit" me femrat e njerzeve.

Nqs riflektojme pak mbi lidhjen e ketyre mardhenjeve me Permbytjen e Madhe Universale si ndeshkim ndaj humanitetit, pergjigjen e gjejme shume shpejt: sex i shfrenuar...jo vetem mes njerzeve toksor, por edhe sex hyjnor. Raporte sexuale miste.

adamo2_zpsjt86ogbr.jpg

Duke lexuar me poshte(4) mbi Permbytjen predikuesit thone qe: "Kishte gjigantë mbi tokë në ato kohë, madje edhe më vonë, kur bijtë e Perëndisë iu afruan bijave të njerëzve dhe këto u lindën atyre fëmijë. Ata janë heronjtë që jetuan në kohët e lashtësisë, janë njerëzit e famshëm të këtyre kohëve"

Ky eshte nje verseti origjinal sipas biblave qe ka gjithkush sot ne shtepi, por, ajo origjinale antike perdor fjalen Nephilim ne vend te gjigantet. Ku nepfilim do thote "ata qe zbriten"- dhe e dini qe per Perendi (Zot) perkthehet nga fjala Elohim..:) Pra bijte e Elohim (nepfilim=ata qe zbriten nga qielli) u martuan me vajzat e tokes.

Pak e kuptueshme? E drejte, por shpjegimin e japin versetet te tjera te bashkuara mbi kete argument.

"Kur njerëzit filluan të shumohen mbi faqen e dheut dhe u lindën atyre vajza - djemtë e Perëndisë panë që vajzat e njerëzve ishin të bukura, dhe morën për gra të gjitha ato që deshen vetë - Kishte ne Toke Nepfilim ne ate kohe, madje edhe me vone, kur bijte e Elohim bashkejtonin me bijat e Adam-eve e keto u linden atyre femije"

Ky term biblik Nepfilim, bijte e Elohim qe gjindeshin ne Toke, eshte ekuivalent i termit Anunnaki qe gjejme tek sumeret qe ka te njetin shpjegim ("ata qe nga qielli zbriten ne toke"). Vete Bibla e konfermon kete ne nje liber tjeter (numrat 13:33) i cili thote qe nepfilim(gjigantet) jane bijte e Ank(perkthimi ebrajk Anunnaki)
Femijet e ketyre kopjeve miste ishin gjysem hyjni. Qe keta personazhe gjysem-hyjni ishin prezent ne Toke pas Permbytjes Universale eshte e dokumentuar ne testet antike me Lindjen e Mesme. Riferuar individeve si Gilgamesh-it sumerian, o dinastite e gjata per afer 30 gjysem-perendi te Egjyptit qe ju paraprine Faraoneve.

Per ata qe i njohin sado pak personazhet sumerian e kane shume me te lehte te kuptojne keta lidhje hyjnore (sxualisht)me femrat e Tokes para dhe pas Permbytjes.
Kemi nje mardhenje sexuale qe lidhet ngusht me kete ngjarje biblike per te cilen po bejme fjale( zhdukjen e popullsise ne toke), eshte historia sumere para Permbtytjes qe permbledh origjinen e humanitetit e civilizimit duke ja kushtuar Ea-Enki kish tradhtuar gruan tij me nje femer toksore. Pa skandalizim, tekset sumere flasim mjaft per performancen sexuale te Zotit Enki. Mes te tjerash relacionet sexuale te tij me gjeneracionet gjysem hyjni i kane dhene kohes gjerarki te gjate sundimi, kemi Enmeduranki, i dhjeti ne listen e gjerarkis sovrane ne Sippar (qyteti i Zoteve Irak)http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Hammurabi's_Babylonia_1.svgku keta hyjni kish vendosur komanden e tyre ishin te gjithe komandante anunnaki (Elohim)!!
E si kane mundur te mbreterojne ne Sippar per 21'600 vjet, nqs keta nuk do kishin perfeksionin relativ te gjenetikes se "pavdekshmerise se Anunnak-eve" (atyre qe zbriten nga qielli)??

Ne Bibel nuk i jepet rendesi kur ka filluar ky kruqezim mes njerzeve e Anunnaki, por vetem kur; "njerzit filluan te shumohen mbi toke". Por qe ish bere nje problem mbi mardhenjet sexuale miste gjindet prezent tek perjudha e Enoch, mjaft kohe para Permbytjes Universale. Enoch ishte patriarku '7 nder te dhjetet Para Permbytjes. Duke ju riferuar Librit Jubulete (Genesi, vetem i te krishterve kopti) sjedh deshmine e ketyre mardhenjeve; si mekat i rende i engjejve te rene nga qielli. Pra mekat pse ishin kontaminuar me femrat e tokes, duke thyer regullat e ligjet e tyre.

adamo_zpscmgtuurd.jpg

Libri i Enoch hedh akoma drite mbi kete aveniment.
Ndonse e njejta histori me Biblen, jep nje detaj me shume duke ju riferuar ne nje menyre te ndryshme " Te ikim e te zgjellim femra Adam-eve(toksoreve) dhe do na lindin femije"

Duke ju qendruar keti burimi te le te kuptosh qe ishte nje inisjative sporadike e nje o me shume individesh qe kish rene ne kenaqesine e shqisave..:)

Eshte e qarte qe ky impuls sexual shoqerohej me deshiren per te pase femije, dhe deshira per te marre per grua toksore ishte nje vendim i kryer qellimisht nga nje grup i anunnakeve qe vepronin ne nje akord te perbashket. Keshtu, sipas librit te Enoch, u mblodhen dhe bene nje betim ne malin Hermon(Liban), "...ishin rreth 200 ata qe zbriten ne diten e Jared ne malin Hermon". (Jared eshte babai i Enoch)

adamo3_zpseavq31tn.jpg


E gjithe kjo vendim-marrje eshte orkestruar nga ky grup "aventurieresh" bijte e Elohim (o Anunnaki). Natyrisht ne librat pseudo-epigrafik perfshirja sexuale hyjnore me toksoret nuk dukej ndryshe pervec se nje perdhosje- kontaminim i gjentikes: nje mekat i "engjejve te rene -zbritur".

Pra zhdukja e popullates ne toke koncidon me tregimin biblik, por nuk eshte aq e detajuar, faktikisht per te spastruar nga toka jane bijte e Adamit, dhe jo "ata qe zbriten"=bijte e Elohim. Ne fakt keta te fundit kujtohen si: "te fuqishmit e Olam, populli Sem"

("Nga bibla e zoteve" permbledhje nga 86 -91 Zacharia Sitchin.)
by Lauri


Per me shume dy tema interesante ketu ne fv.. :)


 
Redaktimi i fundit:

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
U eshte gjetur dhe vendi i sakte madje
Ktu ne Fv jane fshehur :p
 
Top