Alda Merini

Dhe fatkeqesisht si pothuajse gjithmone gjenite i vleresojne pas vdekjes.
Alda Merini nuk ben perjashtim nga ky rregull.
Per njerezimin nuk ndryshon asgje, per ate personalisht ndoshta...!
 
Top