اfarë ju ka mësuar Filozofia?

bella

Anëtar i Nderuar
اfarë ju ka mësuar Filozofia?

Filozofia është studimi i mendimit human...deri ku mund të arrij: limitet e tij.

Një person për mua shumë i dashur, mësues dhe njeri me botë dhe me shpirt të madh, thoshte se filozofia, nëna e të gjithë dijes është thelbësore sepse rrit gradën tonë të humanizmit. çfarë na bën njerëz, cfarë na dikton e ndryshon nga kafshët e egra se jo dashuria për dijen dhe mrekullia e vazhdueshme përballë saj?!

Filozofia më ka mësuar të jetoj me zgjuarsi..edhe për këtë vlen,..më ka mësuar të jetoj mirë.Filozofia është dashuria për jetën.
 
Top