• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

A ka drejtez

gafi

Anëtar i Nderuar
Titulli: A ka drejtez

a ka drejtez tjeter neper pikat a dhe b?pse
nese e ke qellimin a kalon ndonje drejtez neper dy pikat A dhe B atehere neper qdo dy pika A dhe B kalon nej drejtez qe quhet segment.
kurse neper qdo pike kalon se paku nje drejtez.

dhe kishte me qene mire me zhvendos kete tek rubrika mbi matematiken.
 

Hartini

Antarë i Respektuar
Titulli: A ka drejtez

Ne dy pika te ndyshme A dhe B kalon nje drejtz dhe vetem nje .
Kjo eshte aksjom dhe merret e mireqen pa vertetim .
 

jana80

Super Moderator
Staf në FV.AL
Titulli: A ka drejtez

po te mis ishte drejtez nje infinit..eshte drejtez vetem nje.
 
Top