25 fakte magjepsëse për dashurinë

Hera

Banned
18. Aeroporti Ndërkombëtar i Filadelfias mbahet si Nr. 1 për lidhjet e dashurisë gjatë kohës së pritjes.

kete nuk e dija dhe me habiti
 
Top