• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

13 të famshëm që dëshmojnë se udhëtimi në kohë ekziston

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
13 të famshëm që dëshmojnë se udhëtimi në kohë ekziston

Ndonjëherë duket shumë e çuditshme, por në të njëjtën kohë edhe interesante të shohësh ngjashmërinë që disa njerëz kanë me të tjerë që kanë jetuar dekada apo edhe shekuj përpara se ata të lindnin. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për persona të famshëm me të tjera figura po aq të njohura. Ja një koleksion i disa ‘binjakëve’ të famshëm – përgatituni të mahniteni!

Keanu Reeves dhe aktori francez Paul Mounet
Alec Baldwin dhe presidenti i 13-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Millard FillmoreJennifer Lawrence dhe aktorja e famshme egjiptiane Zubaida TharwatNicolas Cage dhe një burrë nga Tennessee që kishte luftuar gjatë Luftës Civile


 

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Liam Neeson dhe revolucionari kuban Fidel CastroPeter Dinklage dhe don Sebastiلn de MorraSylvester Stallone dhe Papa Gregory IXJustin Timberlake dhe një person i panjohur nga e shkuara

 

NeVertiti

Kohe & Stine
Staf në FV.AL
Kathy Bates dhe presidenti i 27-të i SHBA, William TaftBruce Willis dhe gjenerali i Luftës së Dytë Botërore, Douglas MacArthurHugh Grant dhe shkrimtari i njohur irlandez Oscar WildeOrlando Bloom dhe piktori Nicolae GrigorescuChuck Norris dhe Vincent van Gogh


g.shqip
 
Top