10 Gjëra që Duhet ti Dini për Modën

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Themelues
1168515985-moda7.jpg

1. Rifreskohuni në nivel të vogël kohë pas kohe.
Nuk jeni të sigurt cilit stil më tepër keni dëshirë ti përkitni? Provoni një bluzë komforde me farmerka ose pantollona të thjeshta. Mos lejoni veten të keni ndikim nga të tjerët.
2. Nëse mendoni se jeni të moshuar të veshni dicka (dhe nuk jeni Madona, Demi ose Sher ) atëherë me siguri jeni të moshuar për atë veshje.
Nëse zëri i mbrendshëm ju thotë se jeni të rij për të veshur dicka atëherë me të vërtetë edhe nëse e vishni atë nuk do të ndjeheni komfort asnjëherë.
3.Mos u frigësoni të visheni me rrobe që nuk janë të grupit tuaj.
Ndëgjoni zemrën cfarë ju thotë se si duhet të dukeni. Nëse ndjeheni mirë në fund mini dhe jeni 55 vjecare, atëherë lirisht visheni. Nëse jeni 22 vjecare dhe ndjeheni mire me pantollona klasikë, atëherë vishni ato.
4.Veshja me ngjyrë të zezë cdo herë duket:
Më e shtrenjtë
Më glamuroze
Dhe më e sofistikuar
5.Nëse nuk qëndroni mirë me të hollat, atëherë mos dilni në shoping disa muaj.
Të lira, vetëm sa të blini dicka, kjo shpesh është investim I keq (vetëm nëse I keni 18 vjet dhe keni trup të mirë). Kombinoni veshjet që I keni, rregulloni flokët, grimin dhe stolitë ose eventualisht mund të merrni dicka nga dollapi I ndonjë të afërmi ose shoqeje përderisa të ju përmirësohet gjendja financiare.
6. Cdo here mundohuni të jeni në trend dhe në hap me kohën.
Edhe pse thonë se në modë është cfarë ju duket juve bukur parapseprap duhet të mos jeni jashtë rrethit…..nëse taket e larta kanë qenë në trend para 4 viteve sigurisht se nuk do të ishte ide e mirë ti vishni ato tani.
7. Mos u brengosni për dukjen një periudhë.
Vishni minifund, xhinse dhe cantë të bukur. Diva e vërtetë? Provoni fund deri tek gjunjët. Me një fjali, luani, kënaquni, dhe mbani në mend se stili duhet të punojë për ju e jo jut ë mundoheni për të. Mesiguri pas eksperimentimit me dukje do ti ktheheni dukjes së mëparshme mirëpo sigurisht se do të keni një qëllim tjetër.
8. Asnjëherë mos e sakrifikoni imazhin tuaj professional për modën.
Gjinse shumëm të ngushta ose stile të ndryshme që në njërën apo tjetrën mënyrë do ti bëjnë dëm karierës suaj, pa marrë parasysh se cfarë kariere keni. Asdnjëherë mos rrezikoni shumë….
9. Moda është vetëm një pjesë se si bota ju pranon.
Shumë më shumë mundohuni ta pasuroni repertoarin tuaj të të lexuarit, pasurimin shpirtëror dhe marëdhëniet shoqërore sesa ta pasuroni dollapin tuaj.Shkëlqimi dhe qetësija shpirtërore asnjëherë nuk dalin prej modës. Dezajneri Keneth Koll thotë "Të jeni të vetëdijshëm është shumë më e rëndësishme sesa cka veshni."
10. Modë është cdo gjë rreth jush!
Nëse ju pëlqen dicka, dukeni bukur në të, atëherë blijeni.
 
Top