• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
WxP

“Ndërtues që vrasin” - Njihuni me të babëziturit e pallateve në Durrës - Top Story

  • WxP
Tërmeti i 26 nëntorit shkaktoi një tragjedi të madhe duke marrë 51 jetë njerëzish ndërkohë mbi 1000 të tjerë u plagosën. Top Story pasqyron në këtë dokumentar mënyrën se si janë ndërtuar pallatet e banimit duke nxjerrur në sipërfaqe faktin se ajo tragjedi, kishte ardhur edhe nga abuzimet e ndërtuesë

Media information

Category
Dokumentare
Added by
WxP
Date added
View count
340
Comment count
1
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this media

Top