• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
I

Fshatrat shqiptare qe po ju falen grekeve. Skandali - Gjurmë Shqiptare

Skandali, shikoni sesi kërkohen të asimilohen nga greket disa fshatra në jug të Shqipërisë. Përse shteti shqiptar hesht? Banorët shqiptarë kërkojnë ndihmë......
  • Like
Reactions: Element

Media information

Category
Dokumentare
Added by
Imp4cT
Date added
View count
345
Comment count
0
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this media

Top