• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Media information

Category
Natyrë
Added by
NeVertiti
Date added
View count
316
Comment count
1
Rating
5.00 star(s) 1 ratings

Image metadata

Filename
c0cf09a60fb794f5fedbe7c5d310a328.jpg
File size
32.7 KB
Dimensions
500px x 500px

Share this media

Top