Dashuri dhe pasion

Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.

Rrefime ndjenjash

Tema
31
Mesazhe
1.1K
Tema
31
Mesazhe
1.1K
  • Tiku
Top