• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Stafi Sop

Stafi Sop i kanalit Shqipëria

Ankesat

اdo ankesë që ka lidhje me stafin
Tema
37
Mesazhe
165
Tema
37
Mesazhe
165

Shtimi i Aop-ave

Vendosni temat vetëm qe kanë lidhje me shtimet e aopave
Tema
362
Mesazhe
1.2K
Tema
362
Mesazhe
1.2K

Heqjet e Aop-ave

Tema
467
Mesazhe
1.3K
Tema
467
Mesazhe
1.3K

Dënimet

Paraqisni dënimet e dhëna për çdo pjesëtar të stafit!
Tema
195
Mesazhe
751
Tema
195
Mesazhe
751

Sondazhet

Tema
96
Mesazhe
475
Tema
96
Mesazhe
475
Top