• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Stafi RooT

Stafi NetAdmin

Tema
2
Mesazhe
18
Tema
2
Mesazhe
18

Irc OPerator

Stafi Ircop
Tema
81
Mesazhe
483
Sub-forums:
  1. Suspend list
  2. Sondazhe
Tema
81
Mesazhe
483
  • NGU

Stafi Sop

Stafi Sop i kanalit Shqipëria
Tema
1.4K
Mesazhe
5.2K
Tema
1.4K
Mesazhe
5.2K

Stafi Aop

Stafi Aop në kanalin #shqipëria
Tema
79
Mesazhe
734
Tema
79
Mesazhe
734
Top