• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Prezantoni veten në forum

Prezantimi dhe njohja e anëtarëve midis tyre.
Postime
32
Shikime
845
Postime
164
Shikime
2K
Postime
81
Shikime
2K
Postime
89
Shikime
2K
Postime
82
Shikime
2K
Postime
157
Shikime
3K
Postime
47
Shikime
965
Postime
6
Shikime
330
Postime
17
Shikime
519
Postime
51
Shikime
1K
Postime
50
Shikime
1K
Postime
37
Shikime
1K
Postime
85
Shikime
2K
Postime
60
Shikime
2K
Morfina
M
M
  • Locked
2 3 4 5
Postime
98
Shikime
2K
Postime
49
Shikime
2K
Top