• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Letërsia shqiptare

Letërsia e bejtejxhijve

Tema
4
Mesazhe
10
Tema
4
Mesazhe
10

Letërsia e rilindjes

Tema
20
Mesazhe
96
Tema
20
Mesazhe
96

Letërsia e pavarësisë

Tema
10
Mesazhe
136
Tema
10
Mesazhe
136

Letërsia moderne

Tema
50
Mesazhe
955
Tema
50
Mesazhe
955

Letërsia antike greke

Tema
9
Mesazhe
50
Tema
9
Mesazhe
50
Top