• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Kuriozitete

Kuriozitete të ndryshme nga bota që na rrethon.

Kuriozitete Rreth Bimëve

Tema
46
Mesazhe
189
Tema
46
Mesazhe
189

Kuriozitete Rreth Shpendëve

Tema
26
Mesazhe
123
Tema
26
Mesazhe
123

kuriozitete rreth insekteve

Cdo gje rreth botes se insekteve..
Tema
8
Mesazhe
16
Tema
8
Mesazhe
16

Horoskopi

Tema
0
Mesazhe
0
Tema
0
Mesazhe
0
None
Top