• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Irc OPerator

Stafi Ircop

Suspend list

Vendosjet e suspend!
Tema
48
Mesazhe
146
Tema
48
Mesazhe
146

Sondazhe

Tema
4
Mesazhe
79
Tema
4
Mesazhe
79
Postime
4
Shikime
235
Top