• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore

Marketingu

Tema
12
Mesazhe
14
Tema
12
Mesazhe
14

Ekonomia botërore

Tema
27
Mesazhe
137
Tema
27
Mesazhe
137

Prodhimi dhe infrastruktura

Tema
8
Mesazhe
21
Tema
8
Mesazhe
21
Top