• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
Dhuro  per mbarvajtjen e FV.AL

Dhuro per mbarvajtjen e FV.AL

Përmbledhje Dhuruesit Komente

Nga stafi i forumit

Tregtia është diçka normale. Reklamat nuk janë “mëkat”. Por ato nuk kanë vend këtu. Jo tek Forumi Virtual.

Forumi Virtual
është i veçantë. FV është si një bibliotekë ose një park publik, është si një tempull për mendjen, është një vend ku të gjithë mund të shkojnë për të menduar, për të mësuar, për të ndarë njohuritë tona me të tjerët.

Kur u themelua Forumi Virtual, mund ta kisha bere kompani fitimprurëse duke vendosur reklama në faqet e saj, por në vend të kompanisë private vendosa të bëj diçka ndryshe. Kemi punuar shumë gjatë viteve për ta mbajtur atë të pastër dhe të rregullt. Ne realizojmë qëllimet tona, mbeturinat ua lëmë të tjerëve.

Sikur çdonjëri nga ata që lexon këtë mesazh të dhuronte $5, ne do të na duhej që të mblidhnim fonde vetëm një dite në vit. Por jo të gjithë mund ose duan të dhurojnë dhe kjo është diçka normale. Çdo vit një sasi e mjaftueshme njerëzish vendosin që të dhurojnë.

Këtë vit, ju lutem merrni në konsiderate mundësinë për të bërë një kontribut prej $5, €10, ose çfarëdolloj shume tjetër që keni mundësi në mënyrë që të mbroni dhe të mbështesni këtë faqe interneti.

Faleminderit,
Stafi i Forumi Virtual ~ 20019 - 2020

Mbledhur

Total
€410.00

Dhuruesit

Donacionet kryesore

Top