Shkencat Ekzakte

Kuriozitete

Tema
97
Mesazhe
1.3K
Tema
97
Mesazhe
1.3K

Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Tema
837
Mesazhe
3.2K
Tema
837
Mesazhe
3.2K

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
86
Mesazhe
1.8K
Tema
86
Mesazhe
1.8K
π

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
405
Mesazhe
1.6K
Tema
405
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
666
Mesazhe
9.4K
Tema
666
Mesazhe
9.4K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
277
Mesazhe
587
Tema
277
Mesazhe
587

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
154
Mesazhe
1.9K
Tema
154
Mesazhe
1.9K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
289
Mesazhe
1.7K
Tema
289
Mesazhe
1.7K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
665
Mesazhe
2.9K
Tema
665
Mesazhe
2.9K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
426
Mesazhe
1.7K
Sub-forums:
  1. Turizmi
Tema
426
Mesazhe
1.7K
Top