• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Forume të tjera

Kuriozitete

Kuriozitete të ndryshme nga bota që na rrethon.
Tema
3.1K
Mesazhe
17.3K
Tema
3.1K
Mesazhe
17.3K

Lojra

Tema
319
Mesazhe
27K
Tema
319
Mesazhe
27K

SmS

Tema
8
Mesazhe
328
Tema
8
Mesazhe
328

Humor

Tema
218
Mesazhe
7.2K
Tema
218
Mesazhe
7.2K
  • Marla
Top