Announcement

Collapse
No announcement yet.

Postimet e Fundit

Collapse

Search

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Forumi Shqiptareve
 • Filter
 • Time
 • Show
 • New Topics
Clear All
new posts
No content found
Show More
 • Filter
 • Time
 • Show
 • New Topics
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Directory Topics Posts Last Post
Të njihemi me njëri-tjetrin
Nënforumi ku do të zbuloni perlat dhe bukuritë e fshehura të Shqipërisë. Vendet më të bukura turistike, tradita dhe kuriozitete reth Shqipërisë.
Topics: 475 Posts: 2,685
475 2,685
Prezantimi dhe njohja e anëtarëve midis tyre.
Topics: 994 Posts: 21,895
Last Post: tok..tok....mundem?
994 21,895
Përshëndetjet dhe urimet tuaja të zemrës për anëtarët e forumit.
Topics: 429 Posts: 12,145
429 12,145
Sub-Forums:
Ideja e këtij forumi është që të marrin pjesë të gjithë shqiptarët e kosovës,maqedonisë, malit të zi dhe camërisë. Këtu mund të flisni për cdo gjë që ka të bëjë me jetën e tyre në këto vise.
Topics: 90 Posts: 11,378
90 11,378
Kushdo që e ndjen veten shqipëtar dhe i mungon atdheu i tyre në atë zbrastësi ku ndodhen jashtë kufijeve të atdheut të tyre lë të shuajnë mallin në këtë komunitet virtual shqipëtar.
Topics: 107 Posts: 2,077
107 2,077
Këtu mund të postoni fotografi nga më të ndryshme
Topics: 482 Posts: 12,234
482 12,234
Sub-Forums:
Fotomania 2012 (27/199)
Fotomania 2013 (29/288)
Fotomania 2014 (18/182)
Fotomania 2015 (18/749)
Fotomania 2016 (15/931)
Fotomania 2017 (17/818)
Fotomania 2018 (25/508)
Fotomania 2019 (7/139)
Tema shoqërore
Probleme sociale të shoqërisë, diskutime mbi fenomene të tilla si rracizmi, varfëria, diskriminimi dhe të gjitha ato fenomene që na ndodhin gjatë rendit të ditës. Kanë një shumëllojshmëri problemesh të cilat këtu kanë vendin e lirë për t'u diskutuar.
Topics: 1,744 Posts: 57,097
1,744 57,097
C'do gjë mbi shkollën, universitetet, pedagogji. Libra Shkollore.
Topics: 307 Posts: 3,087
307 3,087
Sub-Forums:
Bota studentore (67/429)
Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
Topics: 1,000 Posts: 25,344
1,000 25,344
Sub-Forums:
Mënyra jetesës - sesi mund ta bejme atë sa më të qetë, recetat e dashurisë dhe kreativitetit njerëzor. Këshillat që mund të na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme, në cdo aspekt të saj, në familje, dashuri, miqësi etj.
Topics: 1,148 Posts: 9,281
1,148 9,281
Këtu mund të diskutoni cdo gjë interesante dhe jo interesante. Këtu me të vertete jeni të lirë dhe të paparagjykuar.
Topics: 3,610 Posts: 44,540
3,610 44,540
Nuk lejohet pjesëmarrja nën moshën 18 vjec!
Topics: 1,329 Posts: 20,421
1,329 20,421
Sub-Forums:
Kuriozitete seksuale (287/3,697)
Media dhe politika
Zhvillimet më të fundit të shoqërisë shqiptare. Politikat e brendshme dhe të jashtme shqiptare.
Topics: 10,979 Posts: 54,155
10,979 54,155
Sub-Forums:
Kronike (354/2,662)
Analizë-Opinion (1,033/6,024)
Lajme kulturore (1,152/7,535)
Politike (3,686/16,147)
Kuriozitete të ndryshme nga bota që na rrethon.
Topics: 3,069 Posts: 17,061
3,069 17,061
Sub-Forums:
është si të thuash prezantimi i parë i forumit dhe ketu gjenden temat me të klikuara ose më të rejat.
Topics: 1,716 Posts: 12,021
1,716 12,021
Zhvillimet më të fundit neper bote si dhe politikat e brendshme dhe të jashtëme.
Topics: 3,232 Posts: 19,303
3,232 19,303
Sub-Forums:
Lajme nga ISIS. (62/438)
Rajoni (416/2,404)
Multimedia
Diskutime mbi programet televizive dhe emisioneve të ndryshme që karakterizojnë Shoqerinë Shqiptare.
Topics: 195 Posts: 1,643
195 1,643
Sub-Forums:
Kinematografia (191/1,602)
Magjia e tingujve të preferuara,albume të reja, tekste dhe shkëmbim informacioni mbi muzikantët shqiptarë e të huaj.
Topics: 247 Posts: 9,148
247 9,148
Ketrush
VeTem TinGuj Shqip..!!
by Ketrush
Sub-Forums:
Këtu do të vini të gjitha videot e muzikës, sportit, humorit etj.
Topics: 699 Posts: 4,963
Last Post: Video Nënujore
699 4,963
LoSsT
Video Nënujore
by LoSsT
Sub-Forums:
Video muzikore (129/1,181)
Video sportive (15/109)
Video humoristike (183/930)
Arti dhe Kultura
Këndi për vogëlushët tanë shqipëtarë. Vjersha, përralla, tregime, dhe fabula në gjuhën tonë të bukur shqipe
Topics: 84 Posts: 770
84 770
Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit
Topics: 605 Posts: 14,753
605 14,753
Sub-Forums:
Ditari (39/2,364)
Tregime (108/528)
Aforizma (31/2,139)
Poezi (69/2,702)
Topics: 167 Posts: 1,704
167 1,704
Sub-Forums:
Gjuha jonë sa e mirë, sa e ëmbël sa e dlirë
Topics: 245 Posts: 2,839
245 2,839
Sub-Forums:
Ku bashkohet arti dhe shkenca . Do të njihemi me historinë, zhvilimet , teknologjinë , krijimin e ndërtesave dhe hapësirave ku jetojmë. Cilet jane arkitektet, inxhinieret, cfare qellimi kane, metodat shkencore qe perdoren sot dhe idet e se ardhmes.
Topics: 174 Posts: 1,039
174 1,039
Bukuria e punimeve nga dora e njëriut. Punime artizanale, guri, druri, baltë, pikturë, skulpturë, etj. Bota e anëtarëve të forumit në krijimtaritë e tyre.
Topics: 233 Posts: 2,250
233 2,250
Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
Topics: 1,148 Posts: 9,085
1,148 9,085
Sub-Forums:
Flokët dhe thonjtë (162/1,118)
Mirëmbajtja e Trupit (195/1,123)
Veshje dhe Aksesorë (377/3,050)
Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...
Topics: 282 Posts: 3,728
282 3,728
Sub-Forums:
Legjislacioni
Jurisprudenca cfarë përbën në tërësi Jurisprudenca. Të qënit Avokat, Jurist, dhe Trup gjykues
Topics: 89 Posts: 423
Last Post: Kodi i Punes
89 423
Monique
Kodi i Punes
by Monique
Interpretimi i kodit civil sipas idesë tuaj.
Topics: 6 Posts: 31
Last Post: Fondacionet
6 31
Loyalty
Fondacionet
by Loyalty
Parime dhe rregulla për hartimin e akteve normative.
Topics: 8 Posts: 57
Last Post: Kriminalistika
8 57
✧Ṃ!ṨҬ!Ḱ✧
Kriminalistika
Nocioni ligj përcaktohet si akt juridik i përgjithshëm, rregull e detyrueshme dhe si urdhër shtetëror i sanksionuar, i adresuar numrit të pakufizuar të subjekteve të së drejtës për ta perfillur. Ligji miratohet konform me kushtetutën, në procedurë të vecantë, zakonisht nga organi legjislativ i njëjtë që e miraton kushtetutën. Aspekti juridik-formal i ligjit konsiston në konstatimin se ligji është akt juridik i shprehjes së vullnetit politik të ligjvënësit. Aspekti material i ligjit konsiston në përmbajtjen e normave juridike te tij. Ligjet janë të shumta dhe praktikisht i rregullojnë të gjitha sferat e jetës shoqërore, sic janë arsimi, kultura, shkenca, shëndetesia, ekonomia etj.
Topics: 31 Posts: 118
31 118
Libraria e akteve ligjore
Topics: 15 Posts: 49
Last Post: Perkufizimi i Aktit
15 49
WxP
Perkufizimi i Aktit
by WxP
Shkenca Politike
Topics: 33 Posts: 202
33 202
Sub-Forums:
Ambasadat (6/53)
Ministritë (2/3)
Presidenca (6/10)
Qeveria (3/14)
Topics: 50 Posts: 467
50 467
Sub-Forums:
Anarkia (1/11)
Demokracia (2/15)
Fashizmi (2/4)
Komunizmi (21/272)
Nazizmi (2/63)
Socjalizmi (1/6)
Topics: 59 Posts: 147
59 147
Sub-Forums:
BE (14/39)
Mjaft (1/9)
Nato (8/19)
Undp (1/1)
Unesco (3/10)
Vetëvendosje (18/39)
Topics: 368 Posts: 3,171
368 3,171
Sub-Forums:
Shkencat sociale
Bisedime të lira mbi tema të Filozofisë.
Topics: 185 Posts: 2,240
Last Post: Hici... Ekziston?!
185 2,240
Sub-Forums:
Topics: 614 Posts: 4,655
614 4,655
Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Topics: 1,558 Posts: 8,352
1,558 8,352
Sub-Forums:
Historia shqiptare. (470/1,983)
Historia Botërore (191/710)
Shkencat Ekzakte
Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Topics: 84 Posts: 1,592
84 1,592
Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Topics: 364 Posts: 1,414
364 1,414
Sub-Forums:
Sistemi bankar (22/66)
Financa (21/73)
Marketingu (12/14)
Shëndeti dhe trajtimi i sëmundjeve të ndryshme.
Topics: 2,070 Posts: 9,995
2,070 9,995
Sub-Forums:
Dieta dhe ushqimi (251/1,318)
Keshilla Mjeksore (321/1,208)
Lajme Mjekësore (467/2,021)
Nëna dhe Fëmija (368/1,355)
Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Topics: 393 Posts: 3,644
393 3,644
Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Topics: 259 Posts: 534
259 534
Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Topics: 154 Posts: 1,780
154 1,780
Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Topics: 262 Posts: 1,349
Last Post: "Zot qen"
262 1,349
jana80
"Zot qen"
by jana80
Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Topics: 533 Posts: 2,331
533 2,331
Topics: 392 Posts: 1,423
392 1,423
Sub-Forums:
Turizmi (223/894)
Bota e Kompjuterit
Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.
Topics: 552 Posts: 3,148
552 3,148
Sub-Forums:
Mobile (110/640)
Networking (9/58)
Reklama të Faqeve (169/634)
Links Të Huaj (17/127)
Karakteret shpirtërore
اdo temë që do të hapet dhe do të ketë në përmbajtje të tij, lidhje me fenë.
Topics: 94 Posts: 1,478
94 1,478
Sub-Forums:
Foto (1/24)
Video (12/181)
Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin katolik.
Topics: 136 Posts: 1,516
Last Post: Kisha e Laçit
136 1,516
Abis
Kisha e Laçit
by Abis
Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin musliman
Topics: 1,237 Posts: 9,372
1,237 9,372
Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin ortodoks
Topics: 37 Posts: 116
37 116
Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin bektashi.
Topics: 4 Posts: 74
4 74
Persona që nuk kanë një kult, që nuk kanë një frymezues shpirtëror dhe që nuk besojnë në dicka përtej qënies së tyre. Nuk arrijnë ta konceptojnë fjalën perëndi, besojnë në atë cfarë shohin dhe frymezimin e gjejnë vetëm tek vetëvetja. Besojnë më shumë tek përparimi njerëzor dhe feja u duket dicka anormale. Gjithsesi mbetet nje zgjidhje njerëzore.
Topics: 74 Posts: 2,780
74 2,780
Në këtë forum do të ketë bashkëbisedime nga të gjitha rrymat e besimit dhe si të thuash është një pikë takimi lidhur mbi të gjitha këto kultura shpirtërore.
Topics: 324 Posts: 5,519
324 5,519
NeVertiti
Shpirti...ekziston ?
Sport
Komente mbi kampionatet e futbollit, skuadrat, lojtarët tuaj të preferuar, rezultate.
Topics: 1,244 Posts: 8,510
1,244 8,510
Sub-Forums:
Futbolli Shqipëtar (239/1,542)
Kampionati Botëror (132/1,062)
Liga e Kampioneve (130/1,044)
Kampionati Italian (88/1,007)
Kupa Uefa (24/96)
Lojrat olimpike qe zhvillohen kete vit ne Pekin ne Kine
Topics: 24 Posts: 228
24 228
Topics: 277 Posts: 1,062
277 1,062
Sub-Forums:
Formula 1 (56/96)
MotoGp (18/39)
Peshengritje (21/77)
Tenis (20/26)
NBA- Basketboll (16/31)
Olimpiada 2012- Londer
Topics: 56 Posts: 244
56 244
Lojerat Olimpike Dimerore ne Rusi
Topics: 2 Posts: 14
2 14
Forume të tjera
Topics: 297 Posts: 26,995
297 26,995
Sub-Forums:
SmS
Topics: 11 Posts: 1,204
11 1,204
Jetmira
Mesazhi me i vecante..?
by Jetmira
Sub-Forums:
SmS Dashurie (4/121)
SmS Humoristike (2/101)
Topics: 211 Posts: 6,688
Last Post: Funny Photo's
211 6,688
Passion
Funny Photo's
by Passion
ForumiVirtual
Komentet, sugjerimet tuaja mbi këtë forum, të rejat më të fundit që janë shtuar.
Topics: 94 Posts: 3,654
94 3,654
Këtu mund të diskutoni rreth aktualitetit shqipëtar. Tema të ndryshe sportive, kulturore,politike etj...
Topics: 105 Posts: 7,421
105 7,421
Topics: 150 Posts: 590
150 590
ose.al
Shtepia e Teknologjise
by ose.al
Arkiva e forumit
Temat me pjesemarrje të herëshme do ti gjeni të arkivuara në këtë nënforum.
Topics: 2,565 Posts: 369,387
2,565 369,387
Sub-Forums:
Stafi RooT (1,588/6,421)
Big Brother VI (6/203)
Chit - Chat (548/2,974)

Forumi Shqiptareve Statistics

Collapse

Topics: 62,606   Posts: 969,296   Members: 16,506   Active Members: 56
Welcome to our newest member, _xhelozi.

Tema te Reja

Collapse

Sondazhet

Collapse

 • Monique
  Krijimet e muajit Maj 2019
  by Monique
  Pershendetje Miq!

  Rikthehemi serish si per cdo muaj ne kete teme kaq te dashur ,per nje pjese te mire.

  E pa humbur kohe, ju...
  Dhembja qe te vjen pas
  25.00%
  3
  Dhe vjen nje moment
  8.33%
  1
  E pafjale
  16.67%
  2
  E serish troket...
  16.67%
  2
  Dhe vjen nje dite
  8.33%
  1
  Dashuri e vjedhur
  25.00%
  3
  3 weeks ago
 • Abis
  Perdorimi i rrjeteve sociale
  by Abis


  Cilin nga keto rrjete sociale perdorni me teper?...
  Facebook
  33.33%
  4
  Instagram
  33.33%
  4
  Twitter
  25.00%
  3
  Snapchat
  0%
  0
  LinkedIn
  8.33%
  1
  Etj?
  0%
  0
  15-04-2019, 12:36
 • Abis
  Siguria ne Aeroportin Nene Tereza
  by Abis  Dislokimi i Ushtrise ne Rinas sipas jush eshte?...
  Domosdoshmeri
  0%
  0
  Largimi i vemendjes
  100.00%
  5
  12-04-2019, 19:44
 • NeVertiti
  ForumiVirtual ne Android.
  by NeVertiti
  PErshendetje!
  Po hap kete sondazh per te pyetur,diskutuar rreth perdorimit te App-se forumit ne celular,qe ndodhet ne linkun me poshte:
  ...
  Po.
  37.50%
  3
  Jo.
  62.50%
  5
  11-04-2019, 11:38
 • Monique
  Krijimet e muajit Prill 2019
  by Monique
  Pershendetje te gjitheve,

  Dhe ja ku erdhi serisht casti i shumepritur , per muajin Prill

  Ju ftoj te lexoni dhe votoni ! ...
  Mire se vjen !
  29.41%
  5
  Ti ishe dikur....!
  5.88%
  1
  Pranver "abstrakte."
  23.53%
  4
  Kur pranvera vonohet
  11.76%
  2
  Pranvere ne prag
  11.76%
  2
  Fluturakja
  17.65%
  3
  01-04-2019, 11:20

There are currently 60 users online. 2 members and 58 guests.

Most users ever online was 7,146 at 06:56 on 08-03-2018.

Shoket

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Recent Blog Posts

Collapse

Working...
X