Shiko Postimin Tek
Vjetėr 06-10-08, 09:54   #5
Nostra_22
Bordi Drejtues

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Loading...
Seksi: Mashkull
Statusi: I Dashuruar
Mosha: 26
Postime: 2,582
Rrespekti: 25 Nostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud of
Dėrgo mesazh me anė tė MSN tek Nostra_22
Gabim

Altoparlantizmi fetar aq i madh, intensiv, shurdhues, nė kohėn kur lexohen aq pak libra nė vendin tonė ėshtė i palejueshėm nė ēdo aspekt, e nė rend tė parė kjo bije ndesh,e kundėrshton nesėr-pasnesėr Ligjin pėr Mbrojtjen nga Ndotja Akustike

Ka shume te drejte ky miku ketu...

Une e kisha hapur nje teme mbi "kendimin" arabisht te hoxhes 5-here ne dite, ketu ngjitur me punen time.

Fillimisht eshte shume shqetesues dhe thyes i qetesise publike, dytesisht eshte shume i shpifur dhe te le nje shije te keqe, sikur te jemi nje vend arab. Ben kontrast te madh, me aq sa me kane shprehur disa turiste te huaj qe ne castin kur shkelen ne Shqiperi nuk pane njerez te mbuluar, apo me pamje praktikantesh te islamit dhe u beri pershtypje prania e xhamive dhe indiferenca e kalimtareve.

Duhet te behet dicka patjeter ne kete drejtim. Une refuzoj te quhemi nje vend musliman sepse nuk jemi i tille absolutisht...

Fetė janė si xixėllonjat, pėr tė ndriēuar kanė nevojė pėr errėsirė

Dituria mė pėrndjek, por unė jam mė i shpejtė !!!
Nostra_22 nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė