Shiko Postimin Tek
Vjetėr 29-09-08, 17:36   #2
braziljania
F@|3uL0u$

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Girotondo...*
Seksi: Femer
Statusi: Single
Postime: 7,146
Rrespekti: 41 braziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond repute
Gabim

Ndjenjat e mia fshihen pas sekreteve

Shoqja ime ėshtė mė afėr problemeve tė mia

Ėshtė vėrtetuar se vetėm njė pjesė e vogėl e sekreteve qė kanė tė bėjnė me ndjenjat u tregohen nėnave dhe motrave. Jo rastėsisht, kėtu kemi njė pikėpyetje tė madhe. Pėrse vajza tė mos ua zbulojė sekretet e ndjenjave tė saj njerėzve mė tė afėrt? Si mund t’i fshihn nėnės sekretet mė tė rėndėsishme tė jetės? Pėrse sekretet mbahen tė fshehura nga motra, njeriu mė i afėrt?

Mos vallė lidhja e gjakut qėndron si pengesė dhe e ndalon vajzėn qė t’ia tregojė sekretet nėnės dhe motrės sė saj?!

Mė poshtė le tė shohim opinionin e vajzave tė anketuara lidhur me kėtė temė.

Shoqja ime e ngushtė mė kupton mė mirė

Njė tetėmbėdhjetėvjeēare prej vajzave tė anketuara thotė se kur dėshiron qė t’i zbulojė sekretet e saj, drejtohet te shoqja e saj e ngushtė tek e cila beson verbėrisht dhe e ndjen veten mirė kur bisedon me tė. Sipas saj, ajo ėshtė nė tė njėjtėn moshė me tė dhe kanė pothuajse tė njėjtat probleme pėr t’ia besuar njėra-tjetrės. Ajo mendon se biseda tė tilla me shoqen janė mė tė lehta dhe mė tė lirshme sesa me nėnėn, e cila ndoshta nuk tė kupton mirė dhe gjėrat mund tė komplikohen.

Nėna ime ėshtė gjithmonė e zėnė me punė

Njė vajzė tjetėr thotė se ka marrėdhėnie shumė tė mira me nėnėn e saj, por jo nė atė shkallė sa t’ia tregojė sekretet e saj. Kjo ndodh pėr shkak se e ėma e saj ėshtė gjithmonė e zėnė me punė, si dhe pėr faktin se ajo nuk ka mundėsi t’i kuptojė problemet dhe sekretet e saj. Ndėrsa shoqja e saj, e tė njėjtės moshė me tė, e dėgjon me vėmendje. Nė fund ajo e trajton hapjen e saj me shoqen si diēka tepėr normale, duke parė se nėna e saj nuk gjen kohė tė mjaftueshme pėr tė dėgjuar shqetėsimet e ndryshme qė lidhen me tė.

Nėna ėshtė shoqja ime, por...

Njė vajzė tjetėr 16 vjeēare thotė se ajo nuk ka mundėsi qė t’ia zbulojė tė gjitha sekretet nėnės, megjithėse ajo e do, e respekton shumė dhe beson nė gjykimin e saj. Ajo nuk ia tregon gjithė sekretet, nga frika se mos acarohen apo zbehen marrėdhėniet ndėrmjet tyre. Ajo thotė se e kundėrta ndodh me shoqen e saj, e cila ėshtė nė gjendje ta kuptojė shumė mė mirė atė. Prandaj, ėshtė e drejta e saj qė sekretet t’ia tregojė shoqes.