Shiko Postimin Tek
Vjetėr 26-09-08, 18:19   #1
braziljania
F@|3uL0u$

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Girotondo...*
Seksi: Femer
Statusi: Single
Postime: 7,146
Rrespekti: 41 braziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond repute
Talking Lopa sipėr plakės, gomari shkrihet sė qeshuri!

Pas njė dite tė kaluar duke punuar nė fushė, plaka bullgare, Rositza Kasaboba, ishte duke ecur nėpėr rrugėn e fshatit me gomarin dhe lopėn e saj - kur papritmas lopa me emrin Dana i ka kėrcyer pėrmbi dhe e ka rrėzuar.

Fshatarėt e rastit vetėm me shikim e kanė pėrcjellė kėtė skenė si nė filma, derisa bullgarja 68-vjeēare, pėr fat tė mirė, ka shpėtuar pa lėndime.

Kur ka arritur tė ngritėt, e ka parė se edhe gomari i saj ishte shtrirė pėrtokė.

"Jam e sigurt se mė ka pėrqeshur", ka thėnė plaka e cila ka premtuar se nga lopa e saj e padėgjueshme pėr Krishtlindje “do tė bėj suxhuk".

Se ēfarė nafake e pret gomarin joserioz ende nuk dihet.

r.spekter*
Fotografitė e Bashkengjitur
lopa-siper-plakes-gomari-shkrihet-se-qeshuri-lopa_siper_plakes_gomari_shkrihet_se_qeshuri.jpg