Shiko Postimin Tek
Vjetėr 21-09-08, 02:33   #14
fcbesia
Moderatorė

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Prishtinė-Shqipėri Etnike
Seksi: Mashkull
Statusi: Single
Mosha: 23
Postime: 1,245
Rrespekti: 10 fcbesia is a glorious beacon of lightfcbesia is a glorious beacon of lightfcbesia is a glorious beacon of lightfcbesia is a glorious beacon of lightfcbesia is a glorious beacon of light
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Drenicas Shiko postimin
-Pika e pare, ky ligj nuk ėshtė miratua hiē.
E dyta, po e shoh qe ne forum po replikojn disa qe vetėm e cekin letrėn dhe e pėrshėndesin, disa jo te gjithė.
E treta, fjala Zot i drejtohet ati qe na krijoj, jo njė njeri i cili ėshtė si te gjithė ne, pra presidentit Topi (respekt pėr te)!.
E katėrta, ne (Kosovaret) i kemi parasysh kėto probleme, por duhet t’i plotėsojmė ato standarde qe na kėrkojnė ata qe na kane ndihmu te bėhemi shtet, kur te shkone ata do t`i quhemi Shqiptar tamam.
Respekt...!
E para: kliko poshte:

Republika e Kosovės - Kuvendi - Lajmet

E dyta:Forumi ka mbi 2 mije anetare dhe ne asnje teme nuk shkruajne te gjithe.

E treta:Ajo fjale Zot nuk eshte shkruar me ate kuptim qe po mendon ti te jesh i bindun.

E katerta:Ju(kosovaret) vazhdoni plotesoni stadardet edhe fshehne idetitetin tuaj,une skam pse ta fsheh ate.

Edhe dicka:Une nuk e kam vene kete postim me te pelqy ty ose anetareve te tjere,une e kam vene se kjo ka qene neper shume media te Kosoves dhe te Shqiperise,ndaj si material i mire qe me eshte dukur e kam postu edhe kete.
Respekte!

Unė dua tė rroj deri sa tė shohė tė bukurėn,tė dashurėn Shqipėrinė tonė, tė lirė, tė bashkuar, dhe pastaj me gėzim le tė mė vijė vdekja!

Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga fcbesia : 10-10-08 nė 10:43.
fcbesia nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė