20-09-08, 14:46
|
|
|
Super Moderator
Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Al calduccio nel cuore della mia famiglia....
Seksi:
Mosha: 21
Postime: 2,605
|
Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga bella
Ne kemi nje imazh te vetvetes qe nuk eshte e barabarte me ate qe kane te tjeret per ne, dhe per te tjeret .
Nuk eshte imazh i njejte midis tyre ?
Kam lexuar nje liber ku zhvillohej kjo pyetje. Dhe te ben ta mendosh me mire dhe qe kjo eshte e vertet.
Pasi lexova librin, vereva sjelljet e mia dhe pashe qe kisha nje sjellje te ndryshme pothuajse me te gjithe...mendova se mos jam nje nga personat e pakta qe sillesha keshtu, por nuk eshte keshtu ne fakt, te gjithe kane maska te ndryshme, shpesh keto ndryshime te sjelljes, keto imazhe te ndryshme, varen edhe nga humori i nje personi, nga marrdhenia qe ke me personin tjeter...edhe nga shume gjera te tjera...
Edhe pse padashur asnje nuk eshte i njejti person gjithmon? Jeni dakort ju me kete ????
|
Jam shume dakord...Ne vija te pergjithshme jemi te njejtet persona,por po ta shikojme me thelle do kuptojme qe nuk eshte taman ashtu.Jemi gjithmone ne levizje,dhe ne rrethana te ndryshme jemi persona te ndryshem.Evulojme ēdo sekond te dites,dhe qe te jemi te njejte duhet te ndalojme kohen.E kjo nuk eshte e mundur.
|
|
|