Shiko Postimin Tek
Vjetėr 20-09-08, 00:03   #161
hatem

Anėtarėsuar: Sep 2008
Seksi: Mashkull
Statusi: Single
Postime: 9
Rrespekti: 0 hatem is on a distinguished road
Gabim PD eshte ne krize

Une kam votuar qe nga viti 1991 per PD.Kam milituar dhe kam dhene shume kontribut per te.Kam menduar se PD ne 97 ishte nje aksident si pasoje e mosnjohjes se politikes.Me herdhi mire kur ajo gjat periudhes se te ndenjurit ne opozit u nda nga ca funderina te tipit Ruli, Pollo, imami e kompani.E verteta eshte se shume demokrate nga ky pastrim dhane kontributin e tyre.Mbi bazene militantizmit Berisha beri shume premtime te cilat ishin nevoje emergjente per elektoratin e djatht.Me ardhjen ne pushtet te PD Imamet e kompani u gjenden ne pushtet.Ata ,gjneralet e 97 zune kryeministrine. Kjo e sfidoi Berishen perpaa gjithe demokrateve.Me pas Berisha i ngrohur nga sufra e ketyre batakcinjve ra ne perherin e tyre dhe u be nje me ta.Genc Ruli nje hajdut profesionist,i deklauar nga vet berisha si i tille u be minister .Tani Berisha mbahet ne kembe vetem nga nje pjese hajdutesh qe jane ende ne PD dhe nga muskujt tropojane te cileve u ka sherbyer.Beisha nuk ka mbajtur asnje premtim.Gjendja ekonomikee vendit eshte nga mizerja ne varferi.Sot askush nuk eshte i sigurt.Partia demokratike ka mese 3 vjet qe nuk mblidhet.Aa nuk e njohin partine dhe statutin e bejne si te duan klanet e tyreE gjith administrata dhe partia eshe nen kontollin eSH K B struktue Tropojane.Periudha politike e Sali berishes tani ngjan me periudhen e qoftelargut kur ne kohen e Koci Xoxes e kontrollonte partine me sigurimin.Dhe kjo eshte fatkeqsia me e madhe e demokracise.Une per te majten nuk votoj po dhe per te vajtur per e votua,r do mendohem shume.Per mua ai ngelet simbol bizantinizmi dhe pa kulturen politike te nevijshme per te drejtuar.Une kam shume fake dhe prova, qe provoj se Sali Berisha eshte mosmirnjohes ndaj atyre qe e kane votuar.

Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga hatem : 20-09-08 nė 00:56.
hatem nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė