Shiko Postimin Tek
Vjetėr 19-09-08, 22:17   #1
Nostra_22
Bordi Drejtues

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Loading...
Seksi: Mashkull
Statusi: I Dashuruar
Mosha: 26
Postime: 2,586
Rrespekti: 25 Nostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud of
Dėrgo mesazh me anė tė MSN tek Nostra_22
Exclamation Lutjet drejtuar Zotit, jane te gjitha kundra Zotit

Pikesepari doja t'iu sqaroja qe doja te diskutonim mbi lutjet JO per faljet apo falenderimet, vetem per LUTJET.

Lutjet te cilat besimtaret e cdokujt feje ia drejtojne Zotit te tyre, qe ky i fundit ti ndihmoje kur nje person i tyre eshte i semure, kur duan te dalin nga nje situate e keqe, kur perballen me rreziqe te ndryshme, kur duan te dalin me nota te mira, kur i ze paniku etj etj etj.

Nga keto lutje une arrij te kuptoj qe nje besimtar, i lutet Zotit qe Zoti te ndryshoje nje ndodhi, qe Zoti ta ndihmoje, qe Zoti te beje dicka ndryshe ?

A nuk eshte kjo lutje kundra vullnetit te Zotit ? A nuk bie kjo deshire ne kundershtim me ate qe Zoti ka vendosur, a nuk po kerkoni te ndryshoni vullnetin e Zotit, duke e kundershtuar rrjedhen natyrale te ngjarjeve ?

Sa % e lutjeve ju realizohen dhe pse ju mendoni se realizohen, nese jo rastesisht ?

Zoti te ndihmon nese ti i lutesh , apo nese ti ke te drejte ?

Sa nevoje ka Zoti per lutjet e nje "fatkeqi" ?

3goni qytetari dhe respekt ndaj mendimit te argumentuar te cdokujt.

Postimi im i 1001-te

Fetė janė si xixėllonjat, pėr tė ndriēuar kanė nevojė pėr errėsirė

Dituria mė pėrndjek, por unė jam mė i shpejtė !!!
Nostra_22 nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė