Shiko Postimin Tek
Vjetėr 17-09-08, 01:04   #11
Angel_Devil
kush ma vodhi diturine?!

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: durres 5 janar 10:25
Seksi: Mashkull
Statusi: I Dashuruar
Mosha: 25
Postime: 3,746
Rrespekti: 38 Angel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond reputeAngel_Devil has a reputation beyond repute
Dėrgo mesazh me anė tė MSN tek Angel_Devil
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga columbia Shiko postimin
te drejt ke!!!jam gati ti hedh ne gjyq se kam kontraten dhe ndeshjet qe duhet te shikoja....si tja bej???!mir e kishte berisha mediat mafioze!!!qe e thithtre vari ate tanin e topit!!!me ka ngritur nervat qe nuk mori dhe ca te tjere me vete andej nga iku
po bleva karte 180euro dhe nuk shikoj kompeticionin me te bukur te europes!
shiko varet se cfare abonimi ben une shikoj cdo gje po sben 180 euro abonimi komplet ben 280 mije leke ti ke bere nji pakete duhet te besh dhe ate te sportit per ta pare eshte viti i dyte qe eshte keshtu