Shiko Postimin Tek
Vjetėr 17-09-08, 00:19   #27
Nostra_22
Bordi Drejtues

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Loading...
Seksi: Mashkull
Statusi: I Dashuruar
Mosha: 26
Postime: 2,565
Rrespekti: 25 Nostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud ofNostra_22 has much to be proud of
Dėrgo mesazh me anė tė MSN tek Nostra_22
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Briciolo Shiko postimin
Aman dhe ti..specifiko per cilen fe e ke llafin
Une besoj ne Zot dhe te adhuroj me gjithe imperfeksjonet e tua...Ca do thuash ti qe jam intolerante???
Me thua dot qe jam e keqe, s'me thua dot
E kishe fiksim te te citoja pak.

Briciolo ti nuk je aspak fetare fillimisht. Ajo pak gje qe ti kujton se ka te beje me fene ne lidhje me ty, eshte thjesht "trashegimia fetare" qe ne vetvete eshte qesharake. Nje femije nuk lind i krishtere apo musliman, apo hinduist.
Por kur rritesh me kete fryme, do duash ate qe te kujton se e ke identitet kur ne fakt eshte vetem pak shplarje trushe.
Dicka qe nuk e kupton, nuk mund ta besosh.

Perderisa besimi eshte individual, ai nuk transmetohet, nuk trashegohet vetem psh se mbiemri yt eshte Prifti.

Une nuk citova njeren apo tjetren fe, sepse edhe pse ne masa te ndryshme prapambetjeje jane e njejta gje.

Dhe vere piercing ne kerthize kete, nese nuk je praktikante e riteve, traditave, festave te besimit "tend", nuk je besimtare, ose edhe me keq do denohesh akoma me keq se nje person qe nuk beson fare.

P.s Pikerisht prandaj nuk je e keqe ti

Fetė janė si xixėllonjat, pėr tė ndriēuar kanė nevojė pėr errėsirė

Dituria mė pėrndjek, por unė jam mė i shpejtė !!!
Nostra_22 nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė