|
Pėr herė tė parė PREZANTOHEM
WxP
Administrator
Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Durres
Mosha: 22
Postime: 774

24-07-08, 00:57
Vleresimi:
(0 votes - average)
Pėrshėndes tė gjithė miqtė e forumit dhe ju uroj qė te argėtoheni sa mė shumė kėtu .
Po mundohem edhe unė njė herė si pėr herė tė parė tė prezantohem nė forum.
Nofka ime ėshtė WxP besoj se pak a shumė tė gjithė mė njohin , dhe arsyeja pse vendosa kėtė nofkė ka tė bėjė me faktin se gjithmon kam qėnė i lidhur me kompjuterin dhe mundėsitė e shumta qė te ofron ai, po ashtu ėshtė edhe shumė praktik si pseudonim dhe prandaj mendojė se kjo nofkė mė pėrshtatet mė se miri.
Quhem Fisnik M. Jam lindur e rritur nė qytetin bregdetar tė Durrėsit dhe aktualisht jetoj nė lagjen nr 1
Ndejk shkollėn pėr juridik sapo mbarova vitin e dytė. Rezultati mesatar. Shpresojė tė diplomohem dhe tė filloj punė nė profesionoin tim edhe pse ėshtė shumė e vėshtirė nė ditėt e sotme por gjithmonė shpresa vdes e fundit. Aktualisht jam i angazhuar nė 2 biznese dhe pothuajse dita ime ėshtė krejtėsisht e mbushur me pune kohėt e fundit , sa qė nuk po me jepet shume mundėsia tė merrem me gjėra tė tjera.
Pėr sa i pėrket unitit tim , jam tip i lėvizshėm , mė pėlqen tė merrem me shume gjėra nė tė njėtėn kohė , pėrshtatem shpejt me tipa tė ndryshėm njerzish , jam tip i kuptueshėm , bėj shaka dhe i pranoj ato gjithashtu .
Pėrsa i pėrket ngjarjes sė fundit nė lidhje me forumin , shpresojė dhe jam i bindur qė kjo tė jetė hera e parė dhe e fundit qė ndodh njė gjė e tillė me forumin , dhe ju garantojė se tani e tutje do tė jemi me te kujdes`shėm , qė njė gjė e tillė tė mos pėrsėritet mė. Mė vjen shumė keqė per tė gjitha postimet dhe materialet e ndryshme qė shumė antarė kane bėrė, duke harxhuar punė dhe kohė. Gjej rastin dhe falenderojė tė gjithė ju qė vazhdoni tė na besoni nė tė ardhmen e kėtij komuniteti.
Do tė mundohem tė bėj gjithcka qė do tė ishte nė pėlqimin tuaj .
Ju urojė tė gjithėve argėtim tė mbarė , dhe faleminderit qė zgjodhet ForuminVirtual pėr tė kaluar kohėn tuaj nė shoqėrinė tonė.
pa da zemrėn ma ngushėllon.
Gegė e toskė, malėsi, jallia,
jan nji komb, m'u da s'duron,
fundė e majė nji asht Shqipnia,
e nji gjuhė t'gjith na bashkon.
|