Shiko Postimin Tek
Vjetėr 13-09-08, 18:24   #6
bella
Konformiste

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Shqiperi.....ne zemrat e njerzve te mi me te dashur
Seksi: Femer
Statusi: E Dashuruar
Mosha: 28
Postime: 1,178
Rrespekti: 13 bella is a splendid one to beholdbella is a splendid one to beholdbella is a splendid one to beholdbella is a splendid one to beholdbella is a splendid one to beholdbella is a splendid one to beholdbella is a splendid one to behold
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Lauri Shiko postimin
Qe nga Babilonezi e deri tek ditet e sotme:4000 vjet fjale te kqija, ofendime,te cilat i thonin te gjithe.Njerez te shquar,politikane,shkencetare,piktor,artiste do methene te gjithe.Pa perjashtuar as ju,dhe une me ju.
Me nje fjale nje bote me ofendime.Duke ofenduar njeriu c'lirohet nga tencionet qe akumulohen gjate diskutimit me tjetrin,konsiderohet si nje "valvul" shkarkimi per njeriun.Sipas disa studimeve te bera,ne trurin tone ndodhet nje magazine e vertete e ketyre fjaleve,ofendimet jane fjalet me magjike qe nje person i thote gjithmone ne fund.
Nuk do ju pyes se cilat jane fjalet "magjike" qe perdorni.
Por i perdorni apo jo,dhe eshte e ver8 qe ndiheni me te lire kur i thoni???

Ky italjani po i dergon te gjithe njerzit ne Shqiperi
Mqs ra fjala,Shqiperia ku ndodhet???
ps.kush i drejtohet hapsit te temes me ofendim,e ka te kthyer njesoj.
Ofendimi eshte dicka e ulet mendoj une...tregon dobesine dhe paaftesine per te pasur nje dialog apo debat te drejte kundrejt tjetrit.

Por sigurisht qe ne jemi njerez gjaku dhe kur ky gjak arrin trurin e vogel ....shperthejme ne ofendime dhe fyerje te personit tjeter.....Problem dhe shqetesues eshte fakti kur keto ofendime jane te vetmet fjale dhe argumenta qe ne dime te perdorim....se nese ne i themi dhe me pas kuptojme qe kemi gabuar e i zhdukim keto shprehje nga fjalori yne atehere eshte dicka me ndryshe.

Si cdo njeri edhe une kam ofenduar dike tjeter ne nje debat ashtu si ky person me ka ofenduar mua.....Por nuk shaj me fjale banale....Megjithate kjo ka ndodhur shume kohe me pare....tani qe jam rritur eshte me ndryshe, perdor me shume arsyen dhe permbahem ....Por nuk e le mangut, nuk ofendoj por pergjigje nese e shoh te arsyeshme ...e kthej

Kur ofendimet jane banale dhe siperfaqesore qe nuk cenojne ndjenjat e tjetrit atehere po jane cliruese.....megjithate perseri me pas te vjen keq dhe inat njekohesisht qe e le veten te nxehet deri ne ate pike.....Edhe pse ka ca njerez te trashe (ahhah ja nje ofendim ) qe e meritojne....por perseri ne duhet te tregohemi me inteligjent se ta.

p.s per hapsin e temes......sa i bukur qe je hihihi ....eshte e kthyer eee

Pushteti qė tė tjerėt posedojnė ėshtė ai qė unė ju lejoj atyre.

Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga bella : 13-09-08 nė 18:26.
bella nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė