14 shkurt 99 kur un dola ne jet, tfaleminderit NENA ime qe me solle ne jet...
ēdo hidherim apo gezim gjithmon pran meje ishe NENA ime e di se ēfar ke hequr se mke rrit me shum mundime,
Nena ime ti je me e shtrenjta per mua nzemer te mbaj gjithmon NEN e dashur dhe asnjeher ste ndaj .
Un mbaj mend shum mire ditet qe semuresha dhe ti o NENA ime me rrije te koka dhe me puthje duart
dhe kur brenda meje un ndjej ndonjeher dhimbje nuk therras njeri tjeter vec NENA ime ishe drita ime nga ty shikoja un boten dhe me mbaje gjithmon pran e me ferkoje ti koken
Me kujtohet dite pare kur u ndava me ty,, un qaja qaja NEN e dashur se ti mungoje aty i premtova vetes time te mos ndahem asnjeher te lutem nen ti kurr jo vetem mos me ler.
NEN gjithmon do te kujtoj fort ne zemer te shtrengoj ..
(2 prill 83 ka qen dita kur me solle ne jet
Dhe sot un rrugve te nates te kendoj ty NEN si njeriun me te shtrenjet
i vogel me ke mbajtur gjithmon pran ne cdo an sme le ti kurr, uN sot jam burr po lotet bien, ne zemren time nga dashuria rrahjet ndihen,
kujtimet zihen ne mendjen time me kujtojn te kaluaren ditet qe te kam shqetesuar te kam munduar ndonjehere syt e tu kan lotuar ..
me ke qortua por kuptur NEN ne jet me ke mesuar te punoj te luftoj ne jet, sjam burr i qet ,kur kujtoj ca hidherime qe kam kaluar kam gabuar,
S'jam burr i qet kur mendoj se te kam lenduar, skam harruar, nje dit te bukur kur me mall ti me takove, me fjal te ngrohta ti vazhdoje te me jepje zemer te shpresoje, per nje jet me te mir me te qet un enderroja afer teje gjithmon do doja te jem NEN un te dua nen ....
Qershor 21.1982) 26 vjet me pare ti nen me solle mua ne jet dhe bekimin tend me dhe, dhe the: kujdes biri im se rrug te madhe ke.
Ja ku jam pran ste kam zemra ime per ty qan, ne keto momente te veshtira ku asnjeri nuk me shikon fjala jote me mungon ,me rrethojn miq- armiq ne mes tyre te kerkoj dua te degjoj zerin tend te ngroht si dikur dhe koken te leshoj ngadal pran gjirit tend .... NEN me fal qe rrug te keqe mora po s'harrova qe cdo moment te kisha pran ne cdo an te shikoj, te mendoj, pErfytyroj jeten pa ty lot kam ne sy ,
Dy fjal te them nga zemra ime NENA ime se ti gjithmon do jesh nje mbreteresh ne mendjen time ...... TE DUA NENA IME