Temė
:
Faleminderit Nene
Shiko Postimin Tek
11-09-08, 23:46
#
19
Shpirti_I_Njerit
MACOKJA :p
Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: TE ISHA PRAN SPARTACUT TIM
Seksi:
Statusi:
Mosha: 19
Postime: 1,144
Rrespekti:
6
permalink
Mamushi ime te falenderoje shume qe me sodhe ne ket jet qe me rrite dhe me edukove si zhdo nen qe don femin e vet!!
Te falenderoj shume sepse me rrite mua dhe 4 femit e tjere dhe pse njerin e humbe dhe prap nuk u derzove por u bere dhe me shum e forte per te na rrite neve te tjerve
Te falenderoj shum qe na qendrove pran sepse babi ishte ne IT kurse ti na bere si NEN DHE BAB nuk na leje gje te na mungonte as ti dhe babi babi vinte dhe punonte per ty dhe per neve! gjeri sa dhe realizoj enderren tende nje shtepi nje keshtjell te bukure me kopshte me lule shume te bukura si ty mamushi ime
Te falenderoj shume qe na dhurove shummmmmmm dashuri dhe te falenderoj shum qe me ke mesuare te miren dhe te keqen
Te falenderoj qe na ke qendru te gjithve me nje dashuri
Ti stimo molto sepse ke vuajture shum sepse ke lufuare shume ne ket jet bashke me babin qe te mbronit ket dashuri qe kani pas ketu e 27 vj dhe qe keni prap dhe sote
Fjalet e tua sdo ti harroj kurree buzeqeshjen lotet e tua qe rrijedhin dhe sot kur me shikon te merziture
Dashurin tek une nuk e tregon sepse dhe une jam ftohure shummmm me ju dy dhe shpeshe her me thoni pse moj bij ke ndryshu kaq shume hapu mamit sepse vetem une te dua une te kam qendru pran ter keto vite une kam qare me ty mua me je dhimbsure per zhdo gje qe ke pas une te kam femi une e di cfare vuaj ne shpirte dhe ne zemre une e di keto fjal nuk do ti harroj dhe te kerkoj falje TY DHE BABUSHIT TIME qe kam ndryshu qe nuk jua shpreh mo dashurin time si dikure por ta dini qe JUA DUA SHUMM ADIRIUTURA ME SHUME SE JETEN TIME per ju dy dhe per Banyn time jam e gacem te jap dhe jeten time qe tju shoh ju dy te lumture te dashuruare cdo dite dhe me shume dhe te gezuare duke na pare neve duke u rrite
MAMI VOGELUSHJA IME TE DUAAAAAAAAAAAAAAAAAA AQ SHUMMMMMMMM SA VETEM I MALLI ZOT E DIN
Me falni por u zgjata pak si shume
Por e love shum mamushin prandaj
S
TE DUA pergjithmone
Shpirti_I_Njerit
Shiko Profilin Publik
Dėrgo njė mesazh privat tek Shpirti_I_Njerit
Gjej mė shumė postime nga Shpirti_I_Njerit