Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga orakulli
Gabimi eshte tek fraza:
Arsyeja eshte se njerezit normale qe ecin me objektiva, punojne, ndertojne dhe arrisin ate qe deshironin, e ndjene veten te kenaqur kur arrijne kete gje, lene pas te shkuaren dhe i japin perparesi te ardhmes.
Kjo eshte filozofi shterpe.
Nga lind objektivi ose qellimi?E ndjejne veten te kenaqur ne raport me ke ?Me pakenaqesine?Pakenaqesia sikur bazohet tek kritika.Pra ata jane kritike per dicka qe duan te bejne nje gje qe ta ndryshojne ate qe ta ndjejne veten te kenaqur.
Arrin ate qe deshiron?Pra ai eshte ne nje nivel qe nuk e deshiron,per te cilen ka kritike dhe nivel gjykymi nga ana e tij duke e quajtur te paparanueshem per veteveten e tij.
|
Sigurisht ke bere filozofi ne shkolle ti, po morali i asaj qe doja te thoja une eshte me i thjeshte.
Mos i kompliko kaq shume gjerat popullit qe po terhiqet zvarre nga te tjeret, po mesoju te ecin me kembet e veta, te ngrihen ne kembe e pastaj te vrapojne me rritmin tend!
Une hapa nje teme qe ti shpjegoj shqiptareve qe nuk duhet te kene besim tek te tjeret por te fillojne nga vetvetja...Nuk po filozofoj per kritiken!
Hap teme tjeter, se te bej une debat sa te duash per bipolarizmin dhe kritiken...
Gjithesesi, respekte per njohurite