Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga albstudent
Briciolo ku e di un ?? Un e di se universiteti Kristal , UFO , Jusitiucia , Justiniani , kur kam aplikauar per tek kto universitete me kan then diplomen e ke ne xhep vec paguaj leket. Tani e more vesh ku e di un .Briciolo me duket se perher ti do qe te dal e jotja por ja qe me mua ste ecin keto dakort . Nqs nuk bindesh te pakten mundohu te mos thuash gjera me hamendje
|
Une nuk te thashe qe e ke totalisht gabim, te thashe edhe dje, para se te flasesh, krijo nje panorame te mire te situates, pastaj jep nje mendim...
Po pse ore me 4 shkolla private u perfaqesoka Shqiperia??
Ka shkolla private qe ti as nuk i u di emrin (dhe nuk dua te bej reklame as une), qe i japin uje ne bisht te luges universitetit amerikan dhe MASH-it...Po normal qe masa injorante ha ate qe i jepet!
Kristali doemos qe te kerkon lek per te dhene noten, u mbush kristali me mbeturinat e Ataturkut dhe te shkollave te tjera qe kane nivel.
Ke pyetur ndonjehere cilat jane shkollat private qe bejne test per te hyre???
Ke pyetur ndonjehere cilat jane statistikat e atyre qe hyjne e atyre qe nuk pranohen ne keto shkolla???
Ke pyetur ndonjehere cfare pune kane mbarruar keta drejtora shkollash???
Normal qe nuk pyesni, dhe nga mungesa e dijes njerezit cojne kalamajte kuturu ne shkolla private pa pyetur a ja vlejne me te vertete apo jo!
Rrofte marketingu ne Shqiperi, se me ate do ecin universitetet e huaja...
Vetem nje favor ka universiteti amerikan ne TR, faktin qe ne krahasim me ate shteterorin, ndoshta te njihet diploma ne Amerike...Per te tjerat eshte merre me leng se mishi mbarroi!
PO do flasim dhe per keto, se kam shume info