Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga *Mia*
Po he pra! S'kuptoj gjithe kete zhurme! Ka shume e shume te tjere te padobishem e krejt te demshem (menyra me e edukuar per t'i identifikuar) ne vendin tone, por qe nuk kane asnje lidhje gjaku me Leken. Per ata s'behet asnje zhurme, ata jane te lire te jetojne si te duan e ku te duan. A jo, ky eshte nje pasardhes i Lekes, tradhetarit! Por ama ve bast qe askush prej jush nuk e di mire historine, te gjithe me te degjuar e kemi, kush ka degjuar/lexuar me shume, kush me pak, kush ia fut si kodra pas bregut (me ca pikecuditese nga pas, si per t'i shtuar rendesine mendimit). Eshte thjesht nje djale i ri, qe del ne skene per shkak te nje hollesie mbi jeten e tij private.. mbi c'baza e gjykoni?
|
Mia megjith respektin qe kam per ty po deshe dhe e the apo te shkau keshtu...si me cbaza e gjykojme me bazat se paraqitet princ i shqipetarve nuk e di ndoshta ndikojne dhe mediat por edhe ai po te ishte kaaaaaq i ndergjegjsuar do dilte dhe do thoshte tamam keto qe thua ti....Jo po tani ti kthejme dhe pronat ne atyre se e bejme ne Shqiptaret.....nuk kam gje personale as me ka bere gje ne familje por nuk me duket te e drejte kjo gje qe ndodh kur vjen puna per disa gjera...
evlora edhe une jam dakord per here te pare dhe te fundit shpresoj

qe ata qe bene krime ne kohen e Enverit tani duhet ti kishin kaluar gjyqit po ce do se i bje te denojne veten e tyre keta politikanet e sotem...thua ta bejne keta ??