Shiko Postimin Tek
Vjetėr 19-07-08, 03:31   #7
baba
Junior Member

Anėtarėsuar: Jul 2008
Postime: 1
Rrespekti: 0 baba is on a distinguished road
Gabim Lei pallavrat

Sinqerisht ne njefar menyre jom gzu...kjo per faktin se ne nje form apo ne nje form tjeter ka mi ul ne toke kta studentat qe studjojn ne "Universitete" qe une i quaj Qebaptore, per arsye se gjate debateve qe i kom pas me ata "student" nese ju ki thon ok ne rregull mirpo ju per nje nuanc e keni ma leht se na, atehere ata "studenta" na kan mbet ne qafe... mirpo ka shume prej tyre qe jon bo real edhe kan thon ok per nje 6t nuk e kena problem fare, mirpo per 9 10 po, gje qe eshte e natyrshme....
Oshte iritues fakti edhe ne vlersimin e studentit...p.sh...une 2 afate kam ra ne provimin Fiillet e se Drejtes ne UP, kurse nje shok ne AAB ka mare 10t ne afatin e pare...edhe ne ne nje shoqeri prej 3-4 shok qe ishin sbashku po e pys---cka jan normat juridike, mbeti, cka o ligji etj etj domethon ABCn e librit ja pyta nuk ish ne gjendje me mu pergjgij, edhe ma kthej " aiiiii a qi mgjete ktu ngat shokve pom trullon pom nxen ngushte a"? ncnccn shikojeni tash far ironije o kjo per mu si student i UPs kur ai qi e ka mare 10t te pergjgijet ne kete menyre....pastaj cimeri im eshte "student" ne qebaptoren AAB, ju thom sinqerisht qe ka periudha edhe ka 3 muj qe nuk shkon fare ne fakulltet e mos te hym ne detaje tjera...atehere ju pershendes se me nxen mengjesi nese shkruj se kom shume argumente edhe ma irituse po sdi sa ja vlen mi permend...e ju uluni ne toke se jeni qu peshe jarana...bile mend mos shitni ok tung kaloni mire
baba nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė