Shiko Postimin Tek
Vjetėr 19-07-08, 02:53   #4
fcbesia
Moderatorė

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Prishtinė-Shqipėri Etnike
Seksi: Mashkull
Statusi: Single
Mosha: 23
Postime: 1,194
Rrespekti: 8 fcbesia is a jewel in the roughfcbesia is a jewel in the roughfcbesia is a jewel in the roughfcbesia is a jewel in the rough
Gabim

Nuk ėshtė egoizėm tė mendosh me kokėn tėnde. Njeriu qė nuk mendon me kokėn e vet, nuk mendon fare(O.Vajld)

Ndėrsa ne e shtyjmė jetėn pėr mė vonė, ajo na ikėn pėr fare(Seneka)

Tri gjėra nuk mund tė kthehen kurrė mbrapsht: fjala e thėnė, shigjeta e lėshuar dhe e kaluara.(Angleze)

Ne mund tė jemi gjithēka, veq njė gjė nuk jemi: ajo qė kujtoni ju.(Ismail Kadare)

E vėrteta ėshtė rrugė nė atdheun pėr tė cilin tė gjithė ėndėrrojnė, e nė tė cilin ende s'ka qenė askush.(Blok)

Shpesh pėr tė jetuar duhet mė shumė burrėri sesa pėr tė vdekur.(A.Alfieri)

Njėrėzit qė nuk kanė tė meta janė tė tmerrshėm, sepse nuk keni nga i kapni.
(A.Frans)

Koha ėshtė pasuria e vetme, pėr tė cilėn mund tė tregohemi koprracė pa u turpėruar.(P.Kornej)

Tė biesh nė prehrin e zemėrimit ėshtė njėsoj sikur tė hakmerresh kundėr vetes pėr fajin e tjetrit.(Xh. Suift)

Prej tre gjykatėsve mė sė paku dy prej tyre meritojnė dėnimin (Muhamedi a.s.)

I pa fati ėshtė njė foshnjė nė barkun e nėnės, kurse i lumturi ėshtė njė plak duke dhėnė shpirt.(Sami Frashėri)

Nėse rrezikon mund tė humbasėsh, nėse nuk rrezikon ke humbur gjithėsesi.
(Anthony D'Angelo)

Nė qoftė se jeta nuk tė ofron njė lojė qe ia vlenė t'a luash, atėherė krijo vetė njė tė tillė.(Anthony D'Angelo)

Nėse thua atė ēka dėshiron duhet tė dėgjosh dhe atė ēka nuk dėshiron(Hegeni)

Homo homin lopus est. (Njeriu pėr njeriun ėshtė ujk)(Latine)

Perėndia nuk do ta ndryshoi gjendjen e vėshtirė tė njė populli gjersa ai popull tė mos e ndryshoi vetėvehten.(Kur’ani)

Nderi im ėshtė jeta ime dhe tė dyja janė njėsoi. Nėqoftse e keni marr nderin tim, jetėn time nuk e keni shpėtua dot.(Nebil Duraku)

Im atė pėrdori armėn qė t'ma dhuroi pendėn. Bablok, tė dytė jemi luftėtar.
(Nebil Duraku)

Unė dua tė rroj deri sa tė shohė tė bukurėn,tė dashurėn Shqipėrinė tonė, tė lirė, tė bashkuar, dhe pastaj me gėzim le tė mė vijė vdekja!

fcbesia nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė