22-07-08, 17:46
|
|
|
grahni bythes e punoni
Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: qe qitu te fshi pushken e po pres kushtrimin se m'doket i erdhe vakti apet
Seksi:
Statusi: 
Mosha: 30
Postime: 1,032
|
Hyri njeri te mjeku dhe i thote: Jam ne hall, spo mundem te bej seks.
Mos u shqeteso. Shume njerez kane probleme te tilla por tani kemi ilaqe per kete - ja ktheu mjeku duke i dhene receten e viagres dhe menyren e perdorimit.
Pas nje jave kthehet prape pacienti. E kote eshte mjek. Perkunder asaj qe i kam perdorur si me keni thene, prape skam mundur te bej seks - i tha me fytyr te ngrysur.
S'eshte e mundur - ja ktheu mjeku i befasuar. Hapi nje dere ku po qendronte nje moter medicinale e zhveshur dhe urdheroi pacientin te hynte aty brenda dhe i mbylli deren.
Pas pak ndegjoheshin ulurima eksituese te cupes. Me nervozizem te madhe hapi deren. Pa se si quni i kishte hyre punes me te madhe.
O idiot, o genjeshtar pse ore me ke thene se spo mundesh te kesh seks - i tha mjeku.
Po te kam thene se spo mundem ti ze se po mi zuri dikush keshtu une i cmendi fare - ja ktheu pacienti tejet i eksituar qe kishte provuar heren e pare.  
|
|