Shiko Postimin Tek
Vjetėr 22-08-08, 03:33   #16
con man
Anėtar i ri

Anėtarėsuar: Aug 2008
Postime: 120
Rrespekti: 3 con man is on a distinguished road
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga Nostra_22 Shiko postimin
Sipas analizave te ADN rezulton se Eva eshte pothuajse 70mije vjet me e vjeter se Adami.

Nese njerezimi e ka prejardhjen nga dy njerez, e duke patur parasysh qe sipas bibles Eva u krijua nga njera brinje e adamit (i bie qe te jene shume te ngjashem midis tyre gjenetikisht), si ka mundesi qe sot kemi nje shumllojshmeri te jashtezakonshme rracash njerezore ?

Ose bibla dhe kurani ja fusin kot, ose duhet pranuar qe evolucioni beri punen e vet me bijte e bijat e "Adamit dhe Eves".

Si e shpjegojne besimtaret kete?
Natyrisht qe edhe jo besimtaret jane te mirepritur te japin mendimet e tyre si gjithmone interesante.

shih se kishin bo do analiza te reja
aty kish dal qe nostra ish 28 vite e 6 muaj me i vjeter se eva
edhe qe nga atehere ish rujt nuk ish plak

ky eshte abba i njerezimit nuk eshte adami

pse po jep informata kote o nostra
une kam pas respekt te madh per shkencen edhe kam ende
po jo per kte lloj shkence qe ti po prezenton
ku gjeten ata adn e admait e te eves
edhe qja ato broqkulla te nenfolesve tu per studimet ne 26 rajone te ndryshme gjeografike
eshte e vertet qe grupet e gjakut kan evolu
po nuk ekziston kurrfar mundesi shkencore e logjike te vertetohet se eva paska qen me e vjeter se adami 70000 vjet
krejt qka dijm nga at dy njerez te nderuar , prindit e njerzimit eshte ajo qka e thon librat e shenjt
prandja ju dhe shkenca juaj meritoni nje delete nga mendja jon dhe nje empty recucle bin