Shiko Postimin Tek
Vjetėr 17-08-08, 21:36   #15
inushja2
preshevare

Anėtarėsuar: Jul 2008
Seksi: Femer
Statusi: E Dashuruar
Postime: 557
Rrespekti: 8 inushja2 is just really niceinushja2 is just really niceinushja2 is just really niceinushja2 is just really niceinushja2 is just really nice
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga ELB Shiko postimin
inushja2 - kesaj qe thua ti i thone tolerance ne martese dhe dashuri pa kushte, qe eshte verzioni ideal i dashurise. Sakt; Duaje ashtu si eshte, por ne nje moment mendon se se paku per nje cik do ta ndrsyhosh, dhe ai/ ajo nuk ndryshon, ti provon serish dhe pa sukses, veshtire se do te mund te mbijetosh ne kete menyre. Nejse keto jane vetem mendimet e mia dhe pervoja ime...
si fillim et sqaroj ..se te kuptoj shume mire dhe nuk kam asgje kunder..
thjesht po diskutojm

Tani, jo vetem ti, po te gjithe e mendojme ne momente te caktuara qe sikur ktu te ishte ndryshe... por kush na siguron neve qe vertet ajo ndryshe eshte pikerisht ajo qe duam ?
Cka nese ai/ajo ndryshon po ne i kthehemi : kush je, spo te njof? ti nuk ishe kshu kur t njoha? ka ndodhur ndonje gje?

edhe une kte nga eksperienca po e them , fatkeqesisht!

P.S kto momente qe po flasim jo te gjitha mund t sjellin divorc..vetem kur flasim per ndryshime te medha si :kur eshte pijanec ..kur ka qef te te ofendoj shpesh ..kur mund te perdori dhun etj etj kto PO qe nuk tolerohen, dmth po flasim per ndryshime "te vogla"
inushja2 nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė